همایش بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان روستایی و عشایری برگزار شد
همایش بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان روستایی و عشایری با حضور دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مهندس فروغالسادات بنیهاشم مشاور وزیر و مدیر کل دفتر زنان روستایی و عشایری و مسئولان معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 14 بهمن سال جاری در وزارت بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت ترویج کشاورزی،
دکتر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با ایراد سخنانی در این همایش، با اشاره به اهمیت موضوع بهبود تغذیه، به عوامل مختلف در تولید مواد غذایی، توزیع غذا به صورت عادلانه، تولید محصول سالم و کیفیت غذا پرداخت.
وی با تأکید به تولید مواد غذایی گواهی شده و بیان اینکه تولید محصول از مزرعه تا مصرف باید گواهی شود افزود: غذای گواهیشده غذایی است که در تمام مراحل تولید گواهی شود، گواهی در مزرعه، در هنگام تولید، پس از برداشت بعد از انبار و در موقع توزیع باید انجام شود.
دکتر زند در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از موارد مهم در امنیت غذایی کاهش ضایعات است و موضوع سوم الگوی مصرف است.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در پایان سخنان خود ابراز داشت: سه رسالت مهم برای امنیت غذایی، پایش سلامت غذا، کاهش ضایعات و اصلاح الگوی مصرف است.
در ادامه این همایش مهندس بنیهاشم مشاور وزیر و مدیر کل دفتر زنان روستایی و عشایری در سخنانی تأکید کرد: با تأمین امنیت غذایی با استفاده از باغچههای خانگی تولید و مصرف غذا بهطور موازی اجرا میشود.
در بخش دیگری از این همایش، تفاهمنامه همکاری بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان روستایی و عشایری فیمابین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی و معاونت بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منعقد شد و از کارشناس مسئول امور زنان فعال در بخش بهداشت جامعه روستایی تقدیر شد.